Forum problems

Test your messages here, beginners welcome..
Post Reply
VTR3545
Posts: 108
Joined: Thu May 26, 2016 12:44 am
Location: NE England

Forum problems

Post by VTR3545 » Mon Sep 11, 2017 4:20 pm

Any one else having problems with forum login......i can't get in and get a message detail saying that forum closed connection.
I only get access ad I am using tap a talk at present.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk


User avatar
sirch345
Site Admin
Posts: 16106
Joined: Mon Aug 25, 2003 9:35 pm
Location: Cornwall, UK

Re: Forum problems

Post by sirch345 » Mon Sep 11, 2017 5:31 pm

We are aware of the problems members are having atm, and you're not on your own.

Have a read of this link, it could help you:- https://www.vtr1000.org/phpBB3/viewtopi ... 18&t=41458

Chris.
A closed mouth gathers no foot. :thumbup:

ImageImageImage

VTR3545
Posts: 108
Joined: Thu May 26, 2016 12:44 am
Location: NE England

Re: Forum problems

Post by VTR3545 » Mon Sep 11, 2017 5:36 pm

Cheers for the info

Sent from my SM-G930F using Tapatalk


User avatar
E.Marquez
Posts: 308
Joined: Wed May 30, 2012 12:27 pm

Re: Forum problems

Post by E.Marquez » Tue Sep 12, 2017 8:26 pm

just erasing everything in the url on the deney page to the right of .org and hitting enter seems to work to get in
Marquez Racing
Solutions to recurring maintenance
Race/Adventure ride event prep
Post event services

Total Rider
Your path to a TX motorcycle license
And advanced Rider training

User avatar
Cadbury64
Posts: 339
Joined: Tue Mar 24, 2015 5:22 am
Location: Auckland, New Zealand

Re: Forum problems

Post by Cadbury64 » Tue Sep 12, 2017 8:38 pm

I have to reenter my login each time I visit, then I get a message saying the site can't be reached. If I delete the "s" from https" at the start of the page address and reload, I get normal access from then on.
1997 VTR1000F, 1999 VFR800Fi, 1990 ST1100

User avatar
sirch345
Site Admin
Posts: 16106
Joined: Mon Aug 25, 2003 9:35 pm
Location: Cornwall, UK

Re: Forum problems

Post by sirch345 » Wed Sep 13, 2017 2:39 pm

We should all be back to normal now:-
https://www.vtr1000.org/phpBB3/viewtopi ... 8&start=30

Chris.
A closed mouth gathers no foot. :thumbup:

ImageImageImage

User avatar
bertye
Posts: 46
Joined: Mon Jan 23, 2017 5:02 pm
Location: Portsmouth

Re: Forum problems

Post by bertye » Wed Sep 13, 2017 6:11 pm

I was getting worried as I could not check in for day, so pleased to see it all working fine again. :thumbup:

User avatar
alanfjones1411
Posts: 1454
Joined: Thu May 21, 2015 2:33 pm
Location: watford

Re: Forum problems

Post by alanfjones1411 » Wed Sep 13, 2017 6:32 pm

Big thanks to who ever sorted it. Was nearly going back onto Facebook.
SO WHEN DOES THIS OLD ENOUGH TO KNOW BETTER KICK IN

User avatar
firestorm_al
Site Admin
Posts: 683
Joined: Mon May 20, 2002 8:56 am
Location: Aberdeen (Scotland - UK)
Contact:

Re: Forum problems

Post by firestorm_al » Wed Sep 13, 2017 10:13 pm

alanfjones1411 wrote:
Wed Sep 13, 2017 6:32 pm
Big thanks to who ever sorted it. Was nearly going back onto Facebook.
8O

User avatar
fabiostar
Posts: 4142
Joined: Sat Jun 01, 2013 2:53 pm
Location: sunny belfast

Re: Forum problems

Post by fabiostar » Thu Sep 14, 2017 8:06 pm

cheers Al for getting us our daily fix. :clap: :clap: :clap:
the older i get,the faster i was :lol:

Post Reply